Program festivalu

Sobota 15. července 

2023

9:00 Tereza Winklerová

Jóga jinak - ranní naladění

75 min.

10:15 Jana Štrausová 

Přednáška: Děti nového věku

90 min.

11:45 Monika Broger

Přednáška: Hypnóza Michael Newton, přechod mezi životy 

90 min.

13:15 Marcela Berith

Tanec s vlčicí

60 min.

14:30 Jaroslav Drábek

Přednáška: Paranormální jevy

90 min.

16:00 Josef Formánek

Přednáška: Cesty okolo duše a světa 

90 min.

17:45 Šamanské bubnování

Společné bubnování

45 min.

18:30 TRANZAN

Koncert

90 min,

20:30 DVĚ SLOVA JAKO KLÍČ, 

LETNÍ PROJEKCE FILMU + BESEDA

Exklusivní promítaní filmu a beseda s autory vyjímečného díla. Dan Svátek (režisér) a Josef Formánek (spisovatel a autor předlohy). 

180 min.

Neděle 16. července 

2023

9:00 Zuzana Váchová

Intu hry - rozjezd dne

75 min.

10:15 Tomáš Lukavec a Viliam Poltikovič

Východní filosofie, Indie a Tibet očima světoběžníků

90 min.

11:45 Tara Svobodová

Přednáška:

90 min.

13:30 Marie Tilšarová a Kdo jsme my

Koncert

90 min.

15:00 Světlana Nálepková

Přednáška: 

90 min.

16:30 Tomáš Lukavec a manželé Kuchařovi + Standa Klapuch ambient music

Závěrečné povídání, aneb Kdo se ještě přidá?

90 min.

18:00 Závěr festivalu



DÁRKOVÝ POUKAZ

Rádi vám pošleme k zakoupené vstupence dárkový poukaz se jménem, nebo si jej můžete sami stáhnout a vytisknout. Do kolonky napište jen jméno obdarovaného. Upozorňujeme, že Dárkový poukaz je bez přiložené vstupenky neplatný.

Koupili jsme vstupenku/y - pošlete nám poukaz.


Teaser k filmu Dvě slova jako klíč